Top.Mail.Ru

Искате да продадете имота си? Ние не чакаме купувачите да дойдат при нас. Ние отиваме при тях!

Защо да продадете имота си с нас?

Ние ще изготвим сравнителен анализ на пазара и ще Ви помогнем да вземете решение за най-добрата цена, която можете да получите, така че да печелите, а не да губите пари.

Ние ще предложим имотът Ви до възможно най-много заинтересовани купувачи.

Ние ще Ви дадем съвети за подобрения, както и ще Ви помогнем с реализирането им , с което да постигнете по-добра цена и повече интерес от купувачите.

Ние ще преговаряме от Ваше име и ще защитаваме Вашите интереси.
Ние ще изготвим необходимата документация за продажбата на имота Ви, включително пълномощно при невъзможност за личното Ви присъствие!

Ние ще решим всеки възникнал казус.
Ние ще осигурим сигурното плащане на продажната цена чрез  доверителна сметка!
Ние ще изготвим предварителен и окончателен договор с всички условия, отговарящи на Вашите интереси и ще сме с Вас през целия процес до прехвърлянето на собствеността и получаването на цената на имота. 

И така, искате ли по-скоро да продадете имота си? Изберете най подходящият за Вас вариант за продажба!

често задавани въпроси

Разберете каква е разликата между трите варианта за продажби, които Ви предлагаме!

Стандартен договор означава, че ние продаваме Вашият имот заедно с други фирми за недвижими имоти, не го включваме в топ-реклама и не използваме платени инструменти за придвижване на обявата на по-предна позиция

 • Подготовка на имота за продажба: Професионално фото и видео заснемане , почистване от професионална фирма – за Ваша сметка .
 • Проверка за тежести от наш адвокат.
 • Заплащане на дължими сметки /ток, вода, данъци, такса поддръжка/
 • Професионално описание на имота и поместване на обява на Вашият имот на страницата ни, а също така обяви за продажба и в български и международни имотни сайтове и портали.
 • Рекламни предложения за Вашият имот към собствената ни клиентска база
 • Провеждане на огледи с потенциални клиенти на място или онлайн

Ексклузивен договор означава, че само нашата компания има право да продава Вашият имот и използва всички възможни инструменти за бърза продажба.

 • Подготовка на имота за продажба: професионално фото и видео заснемане, почистване – за наша сметка!
 • Проверка за тежести от адвокат – за наша сметка!
 • Заплащане на сметки /ток, вода, данъци, такса поддръжка/
 • Професионално презентация на имота в български и международни имотни сайтове и портали. Платена реклама!-за наша сметка!
 • Поставяне на рекламен банер на имота!
 • Рекламни предложения за Вашият имот към собствената ни клиентска база.
 • Презентация / open house/ на наши клиенти и партньори!
 • Провеждане на огледи с потенциални клиенти на място или онлайн.
 • Безплатно юридическо обслужване- подготовка на необходимите документи за сделка: скица, данъчна оценка и пълномощно в случай на доверително представителство!

Бързо и лесно, без предварителни такси  и скрити разходи може да получите КЕШ оферта за вашия имот. Ние предлагаме КЕШ оферта за всички типове имоти апартаменти, къщи, парцели и т.н. по Южното Черноморие!

 • Посещение на имота и оценка на пазарната стойност.
 • Проверка на документите за собственост и проверка за тежести.
 • Вземане на решение за закупуване.
 • Даване на депозит.
 • Подготовка на документите за изповядване на сделка при Нотариус.
 • Заплащане на продажната цена в деня на изповядване на сделката.
 • Без пускане на обяви и безразборни огледи с непознати

 • Без риск. Работите с нас само ако цената, която ще получите чисто (нето), Ви устройва.

 • Без предварително заплащане на каквото и да било.

 • Писмена гаранция за поетия ангажимент. Над 7000 имота като вашия, продадени при спазени условия

Нищо! Оценката на имота, офертата, която ще получите и нашата консултация са напълно безплатни. Не дължите никаква такса.

Дистанционна продажба

             Ако сте чужденец, собственик на недвижим имот в България и желаете да го продадете, но нямате възможност да присъствате лично при огледи и преговори с потенциални купувачи, както и на сделката за продажба при нотариус, ние ще бъдем до ВАС! По закон не е необходимо да присъствате лично на сделката за продажба на недвижими имоти.
Какви методи за продажба на имоти в България са достъпни за чужденците, собственици на имот в България?
            Чужденците имат две възможности за продажба на имота си: Дистанционно без лично присъствие и с лично присъствие при сделката.
Колко безопасни са сделките без личното присъствие на продавача?
             Дистанционната продажба на недвижим имот е 100% безопасна, тъй като се извършва от лицензиран български адвокат на базата на пълномощно от продавача, в което са указани подробно правата на адвоката, условията за продажба, вкл. цената на имота, Вашата банкова сметка, по която ще получите продажната цена. Адвокатът от своя страна подготвя документите, необходими за сделката, включително пълномощно и съпътстващите декларации съгласно българското законодателство, които трябва да заверите или в Посолство на Република България, или при нотариус. Адвоката получава продажната цена от купувача в специална адвокатска сметка, подписва окончателният договор за покупко-продажба при нотариус, във формата на Нотариален акт , и изпраща получените средства по валутна сметка на продавача в Русия или друга страна на пребиваване в деня на подписването на договора. 

Лицензът на държавен адвокат е гаранция за сигурност на сделката. Актуалността му може да се провери чрез индивидуалния адвокатски номер на сайта Public.bar-register.bg . Адвокатите ценят лиценза си и не практикуват незаконни дейности. Всяко нарушение от страна на адвокат може да доведе до отнемане на лиценза и наказателно преследване.

Какви документи са необходими за дистанционна продажба и как да ги изпратим до България?
                В зависимост от конкретният случай, комплекта документи необходими за продажбата на имота Ви е различен: дали сте били в брак по време на покупката, колко са собствениците в акта, ако е наследствен имот и т.н.

Възможно ли е да получите пари при условията на санкции срещу руските банки?
                Парите се превеждат по посочената в пълномощното от Вас банкова сметка в деня на сделката при нотариус.(Времето необходимо за транзакцията , ако сметката Ви е в Руска банка е до 3 работни дни). Въпреки санкциите продължават да се извършват трансфери към Русия, за момента това е Райфайзен банк.

Какво е предимството на дистанционната продажба?
                Не губите време и пари за полет, като минималният период е 2 седмици. Това време е необходимо за подготовка на документи и организация на сделката. Ако сте повече собственици, разходите се увеличават многократно.

                                   За повече информация и подробна консултация, се свържете с нас!

Свържете се с нас сега и продайте имота си бързо и на добра цена!

You cannot copy content of this page

Сравнете имоти