Top.Mail.Ru
Намерихме 0 резултати. Преглед на резултатите

Предварителни продажби! Жилища в нова бутикова сграда в Слънчев бряг 

От € 69,900
Област:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
ID на имота : 26123
Цена: От € 69,900
ID/имот: L26123
Разстояние до морето: 800м.
Планирано завършване: 2026
Етап на завършеност: Проект
Тип структура: Тухла
Годишна такса поддръжка: 300 евро
Дължима комисионна: не

Описание

Представяме най-новия проект, който разчупва стереотипа, че курортните имоти са само за летния сезон.

Строителството ще стартира октомври 2024 г., а Акт 16 се очаква през април 2026 г.

Това e малка бутикова сграда, която ще бъде в градски стил, носеща духа и комфорта на дом в града. Разположението й е близо до центъра на к.к. Слънчев бряг и същевременно в една от най-зелените му и спокойни части.

Парцелът, на който ще бъде реализиран проекта, е в съседство на 4 сгради от същия инвеститор. Комплексът граничи и с територия, отделена за парк с площ от 7000 кв.м.

Модерната визия, практични планировки и високо качество на строителството са основни предимства на сградата пред други в района. На площ от 850 кв.м. ще бъде построена бутикова сграда, която включва само 19 апартамента. Предлага избор от двустайни апартаменти с една баня и тристайни апартаменти с баня и отделна тоалетна. Жилищата ще са с различно изложение и големина, като всички ще имат компактна тераса, на която собствениците да се насладят на топлата пролет, слънчево лято или златна есен в България.

Сградата ще разполага с открит паркинг. Инвеститорът предвижда пълно обезпечение на имотите с паркоместа и бъдещите собственици ще имат възможност да си закупят паркомясто.

Всички имоти ще се предлагат завършени “до ключ“. Качеството на строителството отново ще бъде на високо ниво, което е характерно за всички сгради на инвеститора.

Срещу допълнително заплащане бъдещите собственици ще могат да заяват пакет мебели и техника по предложен от инвеститора дизайн.

Собствениците в комплекса ще имат възможност срещу допълнително заплащане да се възползват от инфраструктурата и клубната система между сградите, част от бъдещият проект. Ризортът обхваща 4 комплекса, които заедно предлагат 4 тематични басейна, богато озеленяване, ресторанти, паркинги за автомобили и велосипеди, зарядни станции за електромобили, охраняема територия, голям спортен център, сауна, сух фонтан и други.

Отлична локация:

  • на 10 метра от обществен парк;
  • на 300 метра от тенис училище;
  • на 300 метра от супермаркет;
  • на 250 метра от автобусна спирка;
  • на 1 км до центъра на курорта;
  • на 10 минути пеша до плажа;
  • в радиус от 400 метра от комплекса има 4 паркови зони с множество атракции за деца.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА СТРОИТЕЛСТВОТО – 24 МЕСЕЦА

Годишната такса поддръжка на общите части на сградата е 300 €.

Варианти за разсрочено плащане:

Първи вариант: 10% -депозит, 70 % – при началото на строителството (октомври 2024), 20% – при нотариален акт (април 2026)

Втори вариант: 10% -депозит, 30 % – при началото на строителството (октомври 2024), 40% – при получаване на АКТ14, 20% – нотариален акт (април 2026)

В района
Автобусна спирка
Хранителен магазин
Интериорни детайли
Не обзаведен
Обзаведен
Отопление
Климатик
Генерален план
Генерален план
1 етаж
1 етаж
2 етаж
2 етаж
3 етаж
3 етаж
4 етаж
4 етаж
5 етаж
5 етаж

Сравнете имоти

Цветан Иванов