Top.Mail.Ru

Запознайте се с нашия талантлив екип.

За Legal Estates

Кои сме ние?

Какво ни различава от другите?  

      Legal Estates е създадена през 2016г. от адвокат Зоя Чернева и Цветан Иванов – и двамата с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти, което ни дава възможност да дадем един  комплексен продукт при сделките с имоти, отчитайки и всички правни аспекти. 

      Целта на нашата компания е да предложи на своите клиенти една по-различна от предлагащите се брокерски услуги на пазара. Ние вярваме, че правните основи на една къща са толкова важни, колкото и бетонните, и поради това всеки имот предлаган от нас е проверен от правна гледна точка!

        Сигурността, прозрачността и ясната, бърза комуникация са от първостепенно значение за нас, когато става въпрос за правно представителство на нашите клиенти, независимо дали купувате или продавате. Ние ще представляваме Вашите интереси по време на целия процес.

Нашите ценности

Страст

Ние сме запалени по отношение на недвижимите имоти и използваме тази страст, за да постигнем най-добрите резултати, които можем във всеки аспект на нашия бизнес. Основата на нашата компания е изградена върху стремеж, упорит труд, честност и сключване на сделки.

Ангажираност

Ние се ангажираме да бъдем лоялни към нашите клиенти и един към друг и да предоставяме услуга, която се стреми да надмине очакванията на нашите клиенти. Искаме да сме номер едно в очите на нашите клиенти. Искаме тяхното доверие, за да работят отново с нас в бъдеще и да ни насочат към своите приятели и семейства.

Почтеност и отговорност

Ние винаги сме честни, искрени и реалистични с нашите клиенти и никога не правим компромис с техните най-добри интереси. Ние се държим отговорни за предоставянето на резултати и решения, които съответстват и отговарят на нуждите на нашите клиенти.

Доверие

Ние изпълняваме нашите отговорности и обещания. Ние се фокусираме върху ясната комуникация и изграждането на дългосрочни взаимоотношения, в които доверието и прозрачността са в основата на това, което правим.

Запознайте се с нашият екип

Цветан Иванов

Мениджър продажби

Щелиан Чернев

Сътрудник

Дани Чернева

Счетоводител

Мнението на нашите клиенти е важно за нас!

Често задавани въпроси при покупката на недвижими имоти в България

Тук ще намерите някои от най-често срещаните въпроси, които нашите клиенти задават относно покупко-продажбата на недвижим имот и услугите, които ние предлагаме.

Разгледайте офертите на нашия уебсайт www.legaleste.com , като конкретизирате своето търсене, местоположението на имота, типа на имота, площ на имота, броя спални, цената и т.н. Всеки имот има подробно описание на неговите характеристики, удобствата наблизо, галерия със снимки, видео, архитектурен план на имота.

Създайте си собствен профим на сайта и си направете списък с имотите, които Ви харесват, като ги добавите в Любими. Изпратете запитване с конкретен въпрос, който Ви интересува като за тази цел използвате формите на страницата на имота. На страницата на всеки имот ще видите визитка със снимка и всички възможности за контакти с отговарящият брокер на конкретната оферта. Не се колебайте да се свържете с него, той ще се радва да отговори на всички Ваши въпроси, да даде полезни насоки и съвети, които ще Ви помогнат при избора на имот!Споделете му своите параметри на търсене и той ще може да ви предложи и други подходящи имоти.

Използвайте формата „Насрочете оглед“ на страницата на конкретния имот или се свържете с брокера по телефона, за да конкретизирате деня и часа, в който искате да бъде организиран огледа за да го съобразим с нашия график и програма. За чуждестранните клиенти, за клиенти които са твърде заети или искат да спестят време и пари от пътуването до имотите, ние сме готови да организираме оглед на имота, чрез видео връзка, като това ще Ви направи част от най-иновативните технологии в бизнеса с недвижими имоти. Нашата компания не взема такса за оглед на имота!

За да резервирате избрания от Вас имот трябва да заплатите депозит, който е между обичайно 2000 евро, според зависимост от имота, който сте избрали. Депозита се явява гаранция за намеренията Ви като купувач на конкретния имот. На основание на това плащане ще бъде изготвен Договор за Депозит, който трябва да подпишете. Този договор Ви гарантира, че имота ще бъде спрян от предлагане на пазара и ще започне подготовка на необходимите за сделката документи. Обичайно срока е 1 месец, но зависи от конкретният случай. Депозита е част от продажната цена, а не отделно плащане.Плащането може да бъде извършено по банков път или в брой в някой от офисите на фирмата срещу разписка. При виновен отказ от Ваша страна да пристъпите към подписване на Предварителен договор за покупко-продажба в указания срок или сделка с имота, Вие губите своя депозит и той не се възстановява. В случай, че Продавача се откаже от сделка, депозита Ви се възстановява.

О, естествено! Това е бизнес както всеки друг и условията по него подлежат на договаряне. Разбира се, гаранция за успех няма. Много често небрежното отношение води до обратен ефект и собственика повишава цената. Поради това, трябва да знаете че преговорите за понижаване на цената трябва да бъдат на принципна основа и фактически аргументирани, за да бъде постигнат желания резултат. Има ситуации, при които цената на продавано жилище е окончателна и собственикът му не е склонен да намали продажната цена независимо колко убедителни аргументи му се представят. Доверете ни се при воденето на преговори от Ваше име за да постигнем най-изгодната цена за Вас в сделката.

Предварителният договор за покупко-продажба на недвижим имот, съгласно ЗЗД се изготвя в писмена форма. Чрез подписването му се заявяват сериозните намерения на всяка една от страните да извършат сделка с имот. В предварителния договор се посочва крайният срок за сключване на окончателен договор. Неговата основна цел е уточняването на всички условия, права и задължения на страните, при които ще бъде реализирана сделката и ще бъде подписан Окончателния договор, във формата на Нотариален акт. Няколко са основните детайла в един Предварителен договор за покупко-продажба – на първо място са страните в договора, предмета на договора, цената на имота и начина на нейното плащане в срок, неустойките за страните при виновен отказ и неизпълнение на задълженията по договора. Важно е да знаете, че вписаната в Предварителния договор цена е окончателна и не подлежи на промяна при каквито и да е обстоятелства или причини. При продажба на имот ведно с движимо имущество (обзавеждане и др.) като неразделна част от този договор се изготвя Приемо-предавателен протокол, в който подробно се описва имуществото. Страните по договора лично или чрез надлежно упълномощени от тях лица се подписват върху Предварителния договор за покупко-продажба(без нотариална заверка). По силата на чл. 19, ал. 3 от ЗЗД всяка от страните по договора може да иска неговото обявяване за окончателен по съдебен ред.

Свържете се с нас!

Сравнете имоти