Top.Mail.Ru
Резултатите от търсенето ви

Зоя Чернева

Адвокат
Член на: Адвокатска кантора Зоя Чернева
гр.Несебър, ул.Иван Вазов №9, партер, офис №4
Изпратете имейл Обаждане +359 894 554 345 WhatsApp

За мен

В качеството си на млада и просперираща дама в света на бизнеса, адвокат Зоя Чернева завършва Право във Варненски свободен университет “Черноризец Храбър” през 2009г. Член на адвокатска колегия Бургас  с личен номер 1700085380.

Основател е на „Адвокатска кантора Зоя Чернева“, предимно ориентирана към вещното, търговското и наследствено право и съосновател на „Легал Естейтс“- новият облик на агенциите за недвижими имоти.

До вписването си като адвокат в Адвокатка колегия Бургас през 2016г., работи като юрисконсулт в една от най-големите и проспериращи Инвестиционно-строителни компании на територията на Бургаска област с множество построени жилищни комплекси. След което решава да обедини знанията и опита си в правната сфера и сферата на недвижимите имоти и да създаде един нов продукт на пазара , с цел сигурността на клиентите в оборота на недвижимите имоти.

Свободно говори английски и руски език.
Интересува се от история, пътешествията , човешките отношения и силата на подсъзнанието, работещо за личностния успех и постигането на житейски постижения. Вярва в себе си, което и помага да извежда всеки проект до финалната му точка.

Опит в правото 19 години
Опит в недвижимите имоти 25 години
График 9 AM - 5 PM, Понеделник-Петък
Говорими езици Руски, Английски и Български
Office Address 1001 4th Ave, Seattle, WA, USA

Свържете се с мен

Член на: Адвокатска кантора Зоя Чернева

Свържете се с мен

Моите обяви

Всичко (1)
Къща (1)
Ново строителство
Без комисионна
От инвеститора
Разсрочено плащане

Отзиви за агенти

Вие трябва да вход за да публикувате отзив

Сравнете имоти