Top.Mail.Ru
Намерихме 0 резултати. Преглед на резултатите

Впечатляващ еко-комплекс от нови къщи с възрожденска архитектура и панорама море

От € 207,910 без ДДС
Област:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
ID на имота : 26455
Цена: От € 207,910 без ДДС
ID/имот: DG26455
Планирано завършване: 0
Гледка от имота: море
Брой етажи: 2
Етап на завършеност: В строеж
Разсрочено плащане: да
Годишна такса поддръжка: 15 евро/кв.м.

Описание

Представяме нов мащабен проект от къщи в традиционен български стил, разположен сред зеленината на гористата местност „Касада“ в Свети Влас.

Комплексът ще се развие в рамките на три етапа, в които са предвидени изграждането на жилищни къщи, апартхотел, обществен център с много зеленина и вътрешни алейни мрежи.

Първият етап на строителството на еко-комплекса стартира в началото на 2020 г. и вече е завършен. Състои се от 36 къщи (30 единични и 6 къщи-близнак), вътрешна алейна мрежа, тротоари, алеи, паркинги.

Вторият етап се състои от 29 къщи (21 единични и 8 къщи-близнак) с очаквано завършване – края на 2024 г.

Параметри:

площ – 50 533 кв.м;
обща застроена площ – 11 400 кв.м;
общо вътрешна алейна мрежа – 8 537 кв.м;
тротоари, алеи, паркинги, площадно пространство – 4 852 кв.м;
озеленяване и свободна дворна площ – 25 267 кв.м;
процент на озеленяване – 50%.
Архитектурният образ на къщите може да се отнесе към възрожденската архитектура. На лице са характерните за този стил материали и визия с еркери и изнесени стрехи на покрива. Първото ниво на сградата е решено с облицовка от камък. Вторият етаж е с бяла минерална мазилка и дъсчена обшивка. Присъстват и характерните кантирания на ъглите, стените и рамките на прозорците със сантрачи и дървен материал. Покривът е скатен с дървена конструкция и декоративни елементи.

Всички използвани материали са природосъобразни, екосертифицирани от висок клас, като обликът на комплекса е в унисон със заобикалящата го горска среда, което в съчетание с близостта на морето, планината и престижната локация напълно оправдава инвестицията в закупуване на къща в комплекса.

В продажба са еднофамилни имоти и къщи-близнак, които се предлагат в степен на завършеност „до ключ“, без мебели. На снимките можете да видите примерна организация на жилищното пространство – интериор.

Всяка спалня е със собствена баня/WC. От всички нива на всяка къща ще има прекрасна панорама към морето, гората и курорта. Покривът на имотите е скатен, с дървена конструкция и декоративни елементи. При строителството са използвани природосъобразни материали, с уникална концепция, къщите да се слеят в едно със заобикалящата ги горска среда. Проектираните къщи осигуряват комфортна среда на обитателите, в която могат да преживеят неповторимостта на гората и морето в едновременност.

Прекрасна морска панорама с подчертан наклон на юг.

Разработената градоустройствена концепция допринася за романтичната визия на целия комплекс, като от всички нива на всяка къща има панорама към морето и гората.

Комплексът се състои от:
– еднофамилни жилищни сгради, двуфамилни жилищни сгради (къщи-близнак) и редови къщи;
свободно средно застрояване за обществено обслужване (апартхотел и параклис), които не възпрепятстват видимостта към морето на къщите.
-два тенис корта, басейн за възрастни и деца, апартхотел, параклис,паркинг, изключително живописна и хармонична с природата вътрешна инфраструктура.
В непосредствена близост до комплекса, се намират всички удобства и забележителности – плажове, яхтено пристанище, магазини, ресторанти, кафенета, центрове за красота и СПА, Амфитеатър и много други.

Посочените цени са без ДДС.

Местоположението е в района до 90 км еко-мрежа, обхваща подножието на източна Стара планина

По пътя туристите имат възможност да видят редки и защитени растителни и животински видове. Някои от които са включени в Червената книга на България, чешми с изворна вода, беседки и заслони, каменни параклиси с икони на православни светци по протежението на цялата екопътека, което прави разходката изключително интересна и опознавателна.

Годишната такса поддръжка е в размер на 15 евро/кв.м.

Разстояния:
Летище Бургас – 40 км;
Центърът на Свети Влас – 1 км;
Автобусна спирка – на 5 минути пеша.

В района
Хранителен магазин
Интериорни детайли
Не обзаведен
Отопление
Климатик
Удобства
Басейн
Паркинг
Генерален план
Генерален план

Подобни имоти

Препродажба

Сравнете имоти

Зоя Чернева